La început au fost plantele și apoi au venit firesc, ghivecele.

Dar în ce ai putea să pui ceva atât de gingaș ca o Pilea Peperoimides sau Maranta?

Într-un ghiveci de ceramică cel mai probabil, unul care să reflecte grija noastră pentru plante, bunăstarea lor și un twist creativ, căci tot nu am găsit ceea ce căutam.

Așa că ne-am decis să facem; nu noi, pentru că oricât ne-am dori, nu ne pricepem la toate și ceramiști talentați există în jurul nostru (e suficient să-ți arunci ochii pe Instagram și să vezi câte și mai câte minunății sunt acolo).

Memoria e ceva fantastic, așa că ne-am gândit la Roxana de la Studio MUD. Ea știe prea bine că fiecare om merită porțelanuri simpatice, așa că am rugat-o să ne ajute cu ghivece care poartă amprenta creativității ei.

Ai putea să spui că toate sunt la fel, dar diferite. Noi am distins trei categorii având în vedere culorile folosite. Ce-i drept, nu există loc de diferențe când vine vorba de ce ne place, pentru că le îndrăgim la fel de mult cum îndrăgim și plantele noastre.

Ghivecele făcute de Studio MUD fac parte dintr-o serie de colaborări cu ceramiști români.

Am pornit astfel o inițiativă care arată cum plantele de apartament și ghivecele făurite de oameni pricepuți pot locui în casa ta sau a apropiaților tăi.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.