Termeni și Condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Plantropic (plantropic.ro)

Site-ul Plantropic (plantropic.ro) este operat de societatea PLANTIC POTS SRL, cu sediul in B-dul. Nicolae Balcescu nr. 179 bloc S1 scara D ap.7 – Pitesti, Arges, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J3/67/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Plantropic (Plantropic.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Plantropic (plantropic.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Plantropic (plantropic.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Plantropic (plantropic.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Plantropic (plantropic.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Plantropic (plantropic.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Plantropic (plantropic.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Plantropic (plantropic.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email plantropicshop@gmail.com

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani


Plantropic.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in site-ul www.plantropic.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile

Plantropic.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

In cazul unor neconformitati fara echivoc la livrare si care pot fi constatate fara a afecta continutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: punga, ghiveci, ambalaj, s.a.) Plantropic.ro isi asuma obligatia de a inlocui produsul / produsele astfel constatate.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.plantropic.ro. Politica de preturi 

Plantic Pots SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.plantropic.ro sunt în stare bun si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

Preturile prezentate nu includ TVA si nu includ costurile de livrare. PLANTIC POTS SRL nu este o societate platitoare de TVA.

PLANTIC POTS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Politici de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului. In cazul deteriorarii produsului in timpul transportului, PLANTIC POTS SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe propria raspundere (va acoperi transportul si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Modalitati de plata

Plantropic (Plantropic.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 1. Plata în sistem ramburs:

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 1. Transfer bancar (ordin de plată)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

 1. Plata online – PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează

datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată

către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Sistemul PlatiOnline.ro accepta la plată cardurile emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele Plantropic.

Politica de rambursare si retur

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 2 zile de la data intrarii in posesie numai daca au deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/ deteriorarii produsului in timpul transportului, PLANTIC POTS SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe propria raspundere (va acoperi transportul si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de uzura. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

 

Modalitati de transport

Plantropic (Plantropic.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 1. Livrare in Bucuresti – maxim 24 h de la comanda, Livrare in 1 zi:
  • Intre 0 si 300 RON – 10 RON;
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON.
 2. Livrare in Ilfov – maxim 48 h de la comanda, Livrare in 2 zile:
  • Intre 0 si 300 RON – 20 RON;
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON.
 1. Curierat: Urgent Cargus (1-4 zile), Livrare in 1-4 zile, Grila de calcul in functie de greutate
 1. 0 kg. – 1 kg.: 12 RON
  1 kg. – 2 kg.: 13 RON
  2 kg. – 3 kg.: 14 RON
  3 kg. – 4 kg.: 15 RON
  4 kg. – 6 kg.: 15.5 RON
  6 kg. – 7 kg.: 16 RON
  7 kg. – 8 kg.: 17 RON
  8 kg. – 9 kg.: 18 RON
  9 kg. – 10 kg.: 20 RON
  10 kg.- sau peste: 20 RON

  Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs: + 5 RON

IMPORTANT: Suma de transport afisata pentru comenzile din afara Bucurestiului este informativa si poate suferi modificari. Clientul site-ulului www.plantropic.ro va fi instiintat inainte de a-i fi trimis coletul cu privire la suma de transport care sufera aceste modificari.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.plantropic.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, ce nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Cătălina Marcu la adresa de mail marcu.catalinaaa@gmail.com.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.plantropic.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Date contact

PLANTIC POTS SRL

B-dul. Nicolae Balcescu nr. 179 bloc S1 scara D ap.7 – Pitesti, Arges

Telefon: 0767443766 (Luni – Duminica 9:00 – 21:00)

Email: plantropicshop@gmail.com 

(timp de raspuns – maxim 24 h – pentru orice fel de sugestie, plangere sau intrebare ce doriti sa o adresati)

Numar Registrul Comertului: J3/67/2017

CUI (cod fiscal): 38678729

Updating…
 • Nu ai niciun produs în coș.